Hirdetés

Rosszul halad a Starfield fejlesztése?

|

A Bethesda sci-fi szerepjátékának elvileg idén kellene megjelennie, de egyes belsős informátorok szerint ehhez még nincs elég jó állapotban.

Hirdetés

Sok évig teljes titokban készült a Bethesda rejtélyes sci-fi szerepjátéka, viszont tavaly végre lehullott a lepel és mozgás közben is megnézhettük a cég grandiózus következő alkotását. Annak is nagyon örültünk, amikor kiderült, hogy még idén megjelenhet a Starfield, azonban a legújabb pletykák (illetve az eddigi tendenciák) alapján már nem vagyunk teljesen biztosak benne, hogy ez olyan jó ötlet.

A ResetEra egyik felhasználója az Xbox és a Bethesda legutóbbi bemutatójának kapcsán árult el néhány belsős információt arról, hogy mi is történik a kiadó háza táján és elmondása szerint jelenleg nincs túl szerencsés helyzetben sem a Redfall, sem pedig a Starfield fejlesztőcsapata:

"A Microsoft sok pénzt veszített az Azure-on az idei üzleti évben. Az összes többi részleget kérték meg, hogy viseljék el a veszteséget. Azt is belebegtették, hogy a Starfield még idén júniusban megjelenne. A Redfall jön előbb és nincs túl jó állapotban, kéne még némi tesztelés, de még mindig jobban áll, mint a Starfield. A Bethesda több időt szeretne kérni és ha ezt megkapják, akkor valószínűleg ősszel jön ki a játék, de ha nem, akkor még nyáron megjelenik, olyan állapotban, amilyenben most van."

Hirdetés

Nyilván ez csak egy pletyka, de mivel ugyanez a felhasználó korábban helyesen megjósolta a Hi-Fi Rush bejelentését, talán valóban hozzáfér olyan belsős információkhoz, amelyek révén érdemes valamennyire adni a szavára.

Ezen a ponton már senki nem lepődik meg, ha egy Bethesda-játékot csak a szigetelőszalag tart egyben megjelenéskor, de valóban örülnénk neki, ha egyszer ez a csapat is megkapná a lehetőséget rá, hogy igazán lecsiszoljon egy játékot a megjelenés előtt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)