Hirdetés

Rövid kedvcsinálót kapott a Rainbow Six: Siege új szezonja és operátora

|

A videó egész jól bemutatja, mire lesz képes a Rainbow Six: Siege Operation Vector Glare keretén belül érkező Sens.

Hirdetés

Lassan a végéhez ér a Rainbow Six: Siege hetedik esztendejének első szezonja, a Demon Veil, ami azt jelenti, hogy elérkezett az idő arra, hogy a Ubisoft elkezdje felvezetni a következő időszak újdonságait.

Az már kiderült, hogy a következő szezon az Operation Vector Glare nevet viseli, és ugyan a teljes leleplezésére még várnunk kell egy kicsit, már érkezett egy rövidebb anyag, amiben megismerhetjük a lövölde következő újoncát.

Azami után a Siege következő operátora Sens lesz, aki már a támadók oldalát erősíti. A Ubisoft mellékelt egy bemutatkozást is, amiből kiderült, hogy a karakter egy R.O.U. Projector System nevű kütyüvel fogja megkeseríteni a védők életét. Sens az új, POF-9-es gépfegyverrel vagy egy 417-es puskával vonulhat harcba, másodlagos csúzliként pedig magával viheti a 9 mm-es SDP-t vagy a GONNE-6-ot.

Hirdetés

Az újonc elvileg a Wolfguard nevű brigád tagja, és a Ubisoft által közzétett videó alapján úgy tűnik, hogy a kütyüjével elrejtheti majd magát és társait a védők árgus tekintete elől. Amennyiben ez tényleg így lesz, akkor várhatóan ismét olyasvalakivel bővül a játék, aki alaposan felforgathatja a meccseket.

Az Operation Vector Glare hivatalos bemutatója május 22-én lesz esedékes.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)