Hirdetés

Rövidesen elárulja a CD Projekt Red, hogy mik a további tervei a Cyberpunk 2077-tel

|

A stúdió egyúttal a hamarosan bemutatkozó Cyberpunk: Edgerunners sorozatról is beszélni fog egy livestreamben.

Hirdetés

Nem sikerült felnőnie a The Witcher 3: Wild Hunt után vele szemben támasztott elvárásokhoz, de ha pusztán az eladásokat nézzük, aligha kudarcként értékelni a Cyberpunk 2077-et. A CD Projekt Red 2020 decemberében debütált belsőnézetes akció-szerepjáték megítélése az azóta kiadott tapaszoknak köszönhetően valamelyest javult. Ennek mértéke leginkább attól függ, hogy melyik platform tulajdonosát kérdezzük.

Ideális esetben persze nem kellett volna a stúdiónak az elmúlt húsz hónapot foltozgatással töltenie, hanem javában gyárthatta volna a korábban megígért ingyenes és fizetős, megjelenés utáni tartalmakat.

Hirdetés

Több mit valószínű, hogy ezekről is szó esik majd a szeptember 6-án, kedden esedékes következő Night City Wire során. A magyar idő szerint délután 5 órakor kezdődő livestreamet két téma köré szervezik: az egyik a Cyberpunk 2077 jövője, a másik pedig a Cyberpunk: Edgerunners című animesorozat.

A Studio Trigger alkotása várhatóan kap még egy utolsó trailert -  amit talán már biztonságosan meg lehet nézni a munkahelyünkön is, nem úgy, mint a legutóbbit -, mielőtt szeptember 13-án megérkezik a Netflixre a teljes, 10 epizódból álló évad.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ami pedig a Cyberpunk 2077-et illeti, a CD Projekt Red legutóbb áprilisban biztosította arról a nagyérdeműt, hogy nem feledkezett meg a régóta várt kiegészítőről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)