Hirdetés

Rövidesen láthatjuk az új Test Drive Unlimitedet és a Nacon többi játékát

|

Digitális bemutatóra készül a nem is oly régen még Bigben Intractive néven ismert Nacon.

Hirdetés

Mivel az E3 2020 a koronavírus hatására kikerült a naptárból, különböző digitális események igyekeztek átvenni a helyét; a nagyobbak akár több kiadó és független fejlesztő újdonságainak is teret tudtak adni, de az sem ritka, hogy egy-egy piaci szereplő önálló programmal rukkoljon elő. Utóbbi halmazba tartozik a Nacon, és alig néhányat kell aludnunk, hogy máris felvirradjon július 7. napja (jövő kedd), amikor megismerhetjük, hogy min munkálkodnak a kiadó által az utóbbi pár évben felvásárolt stúdiók.

Hirdetés

A többség minden bizonnyal arra kíváncsi, hogy képes lesz-e visszanyerni régi fényét a Test Drive Unlimited, melynek legújabb iterációján a WRC licenctől rövidesen megszabaduló Kylotonn dolgozik. De ha inkább a szerepjátékok érdekelnek, akkor is izgalmas lehet az előadás, mert első alkalommal mutatnak Werewolf: The Apocalypse - Earthblood játékmenetet, valamint lerántják a leplet a GreedFall fejlesztőinek következő alkotásáról is.

Ti mire vagytok kíváncsiak a Nacon portfóliójából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)