Hirdetés

Rövidesen mozgásban is láthatjuk az Evil Dead-játékot

|

Maga a fejlesztő erősítette meg, hogy ott lesz a Summer Game Fest 2021-en.

Hirdetés

Az Evil Dead-széria kapcsán az utóbbi időben a 4. epizód új-zélandi forgatása körüli találgatás tartotta lázban a rajongókat, de már december óta tudjuk, hogy Evil Dead: The Game címen kapunk egy játékot is, amiben Bruce Campbell is feltűnik.

A tavalyi The Game Awardson tartott leleplezésből viszont nem sok minden derült ki a projektről, hiszen a hangulatos kedvcsinálón kívül csak azt kötötték az orrunkra, hogy valamikor 2021-ben érdemes számolni a játék érkezésével PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series S/X-en és Nintendo Switch-en.

Hirdetés

A fejlesztő Saber Interactive viszont most a hivatalos Twitter-profilon erősítette meg, hogy ott lesznek az E3-at megelőző Summer Game Fest Kickoff előadáson, ahol megmutatják az első gameplay videót is. A poszthoz mellékelt képen az 1981-es első filmben és az Ash vs Evil Dead második évadában is feltűnő Cheryl Williamst csodálhatjuk meg egy csákánnyal a kezében.  

A Summer Game Fest Kickoff a The Game Awards felett is bábáskodó Geoff Keighley műsora, amit június 10-én, magyar idő szerint 20:00 órakor tartanak majd. Az eseménytől mi is sok bejelentést várunk, melyek között az Evil Dead: The Game így már biztosan ott lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)