Hirdetés

Rövidke kedvcsináló mutatja meg a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales pompáját PlayStation 5-ön

|

Lehet, hogy holnap egy rendes új előzetest is kap a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, addig ezzel a nyúlfarknyi anyaggal kell beérnünk.

Hirdetés

Várható volt, hogy a PlayStation 5-re megjelenő Marvel's Spider-Man: Miles Morales mutatósabb lesz, mint a 2018-as Spider-Man játék, most pedig a fejlesztők egy twitteres bejegyzéssel épp erre, azaz a grafikai fejlődésre akarják felhívni a figyelmünket. Egyelőre csak Miles tarkóját bámulhatjuk, de nagyon reméljük, hogy hamarosan egy újabb hivatalos előzetes elégíti majd ki a Pókember-rajongókat.

Hirdetés

Nemrég az Insomniac Games hivatalos Twitter oldalán bukkan fel az alábbi videórészlet (egészen konkrétan egy gif), ami azt hivatott prezentálni, hogyan fest majd az idén megjelenő játék 4K-s felbontással és HDR támogatással, valamint a ray-tracing technológia, a feljavított fényhatások és árnyékok, végezetül a részletesebb karakterek tükrében. A végeredmény magáért beszél. 

Könnyen lehet, hogy holnap ennél jóval többet is látunk majd a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesből, hiszen szerda este a Sony egy újabb PlayStation 5-höz kapcsolódó digitális rendezvényt tart, ahol az év végén érkező új konzol részletei (pontos ára és megjelenési dátuma) mellett biztosan jut majd hely maguknak a PS5-ös játékoknak is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)