Hirdetés

Angry Birds 2 - túl a 10 millió letöltésen

|

Ahogyan az várható volt, máris többmillió játékos függött rá az öngyilkos merénylő maradak következő kalandjára.

Hirdetés

Csak egy kicsit hangzik idétlenül, hogy a Rovio több, mint 10 Angry Birds témájú játék után bejelenti a folytatást, viszont most mégis pontosan ez történt, ugyanis a napokban megjelent az Angry Birds 2, ami nagyobb, hosszabb, mérgesebb, és több pénzbe kerül egy speedrun, mint valaha.

A brand népszerűsége ellenére a játék azonban egyelőre nem aratott osztatlan sikert, ami nagyrészt annak köszönhető, hogy az első résszel szemben rendesen megszaporodtak az alkalmazáson belüli vásárlási lehetőségek, mint pl. a fizetős power-upok, illetve a jutalmazott reklámok. Ami különösen nehézkessé teszi a játékot az az, hogy túl sok kudarcot követően csak fizetéssel vagy várakozással haladhatunk tovább.

Ettől függetlenül egyelőre jól megy a szekér, hiszen a játék most lépte át a 10 millió letöltést, habár a legjobban kereső alkalmazások toplistáján még nem szerepel.

Ti kipróbáltátok már a játékot? Nektek mennyire jön be?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)