Hirdetés

Rozsomák mindenkit bedarál a Marvel's Midnight Suns új videójában

|

A Firaxis bemutatja a Marvel egyik legismertebb karakterének egyedi képességeit és a vele való taktikázást.

Hirdetés

Eredetileg már idén márciusban meg kellett volna jelennie a marveles XCOM-nak becézett Marvel's Midnight Sunsnak, azonban elhalasztották idén októberre, amely időponttal kapcsolatban nemrég kiderült, hogy szintén nem tudják tartani a fejlesztők. A legutóbbi helyzetjelentés szerint a játék csak a jelenlegi pénzügyi év legvégén várható, ami 2023 márciusát jelenti, viszont ekkor még csak a PC-s, PlayStation 5-ös és Xbox Series X|S-es változatok fognak debütálni, a többire (PS4, Xbox One, Nintendo Switch) még tovább kell majd várni. Csalódottságunkat Rozsomák próbálja feledtetni. 

A fejlesztőcsapat ugyanis egy videósorozat keretében egyenként bemutatja a Marvel's Midnight Suns harcosait. Amerika Kapitány és Pókember után most Rozsomákon (vagy Farkason, ha így jobban tetszik) van a sor, íme némi gyorstalpaló a karakter kapcsán: 

Hirdetés

Rozsomák - nem meglepő módon - az egységünk tankjaként funkcionál majd. Képes magára húzni az ellenfeleket, karmaival brutális egyéni vagy területi sebzést kiosztani, visszatámadni, halhatatlansága pedig regenerálódásban és szívósságban nyilvánul meg, ráadásul nagyon menő kombókat lehet vele összehozni olyan más hősökkel, mint például Penge. Nézzétek végig a videót, ha tudni szeretnétek, hogyan lehet vele taktikázni és milyen speciális képességei vannak: 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)