Hirdetés

Rozsomákkal érkezik az új GameStar

|

Címlapon Sam Fisher, lemezen Hugh Jackman, vagyis Splinter Cell: Blacklist és X-Men Origins: Wolverine.

Hirdetés

Már semmi sem menti meg kedvenc újságárusotokat attól, hogy megrohanjátok, és hangosan követeljétek tőle a 2012/07-es GameStar magazint. Érdemes lesz, hiszen ezúttal olyan teljes játékot csomagoltunk mellé, ami után megnyaljátok mind a tíz adamantium körmötöket, s akkor még nem is említettem a lap tartalmát.



Bizonyára már ti is tudjátok, hogy a lassan hatvan felé közelítő Sam Fisher visszatér, hogy szétcsapjon pár terrorista között. Kemény az öreg, még mindig lórugásszerűek a pofonjai, és attól sem riad vissza, ha meg kell kínozni valakit. Szerintem még élvezi is. Részletek a Splinter Cell: Blacklist előzetesben hat oldalon exkluzív interjúval.



Láncfűrész, földalatti férgek, badass karakterek, kétszavas összetett mondatok... mi lehet az? Naná, hogy az új Gears of War, konkrétan a Judgment, ami nem sokkal az E-Day (F-nap, hogy legyen okunk mosolyogni) után játszódik a szöszi Damon Bairddel a főszerepben. Az Epic most csak felügyeli a munkát, az oroszlánrészét a People Can Fly végzi.



Harmadik kiemelt előzetesünk a Dishonored neoviktoriánus, retro-futurisztikus világát járja közbe jó adag mágiával, brutális osonásokkal, és lopakodós durvulásokkal, pestissel, patkányokkal és egy bosszúálló igazságosztóval megfűszerezve.



Ebben a hónapban is tisztességes mennyiségű játékot sikerült górcső alá vennünk kezdve a Skyrim első kiegészítőjével, ami pillanatnyilag csak Xbox 360-on vezeti be a halandókat a vámpírurak síron túli életének szépségeibe. A természetfelettinél maradva ugortunk fejest a The Secret World zavarbaejtően ismerős világába, ahol minden legenda, mítosz, és összeesküvéselmélet igaznak bizonyult.
Ezeken túl még számtalan játékról ismerhetitek meg véleményünket a GameStart lapozgatva a LEGO Batman 2-től a Quantum Conundrumon át egészen a Game of Thronesig. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor az Aréna rovatban is összefuthattok újdonsággal, mivel a Late Night Aréna stábja már írásban is válaszol a legagyamentebb kérdésekre is.



Mostani teljes játékunk büszkén viselhetné a "Minden idők legjobb képregény adaptációja" címet, ha nem jött volna ki a Rocksteady Arkham szériája. Az X-Men Origins: Wolverine-nek így sincs oka a szégyenkezésre, hiszen a Hugh Jackman főszereplésével készült film átirata jobban sikerült, mint a hollywoodi produkció. Tesztünk róla itt olvasható.
Rozsomák (hogy nyúlna meg a fordítók nyaka a Farkas miatt) korai kalandjai, majd az X-Fegyver programban való részvétele, és annak következményei egy igazán vérbő akciójátékban elevenednek meg, amibe még karakterfejlesztési lehetőségeket is csempészett az alkotásért felelős Raven Software.
Száz szónak is egy (most speciel hat) a vége: mi is akarunk ilyen adamantium fogpiszkálókat.



TARTALOM

Előzetes
Splinter Cell: Blacklist
Gears of War: Judgment
Dishonored
Dota 2

Teszt
The Elder Scrolls: Skyrim - Dawnguard
The Secret World
Civilization V: Gods & Kings
Quantum Conundrum
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
The Amazing Spider-Man
Starhawk
Rocksmith
London 2012
The Walking Dead: Episode 2
Virtua Fighter 5: Final Showdown
Tiny & Big in Granpa's Leftovers
SpellForce 2: Faith in Destiny
Brave
Steel Battalion: Heavy Armor
Madagascar 3
Marvel Pinball: Avengers Chronicles
Bang Bang Racing
Ghost Recon: Future Soldier (PC)
The Ratchet and Clank Trilogy
SBK Generations
Pac-Man Kart Rally
Scania Truck Driving Simulator
Game of Thrones
N.O.V.A. 3
Wakfu
Crow

Hardver
VGA tesztkörkép
Gigabyte GTX 670 OC
Avermedia Recental Live Gaming HD


Kult
Álom-Világ 3
A társasjáték varázsa - bárhol, bármikor
Visszapillantó
Hirdetések kedvenc játékainkban

Másvilág
(Merida, a bátor - Fear Factory: The Industrialist - Terry Pratchett: Piramisok - Loverboy: Rock 'n' Roll Revival - Linkin Park: Living Things - Harmadnaposok - Abraham Lincoln, a vámpírvadász - Karen Treviss: Gears of War Aspho-mezők)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)