Hirdetés

RPG HL 2 motorral

|

A Valve a mai napon bejelentette, hogy együttműködés alakult ki köztük és az Arkane Studios között. Utóbbitól olyan nevet is kaptunk többek között, mint az Arx Fatalis. A megállapodás értelmében pedig az Arkane Studios felhasználhatja a Half-Life 2 című FPS grafikus motorját. Nos a béta igaz kiszivárgott a HL 2-ből is, de kérek mindenkit, hogy ne azt vegye alapul, mert mint tudjuk egyáltalán nem hivatalos, valamint a valóságot sem fedi. A lényeg azonban az, hogy a Valve által fejlesztett motorral az Arkane Studios egy vadiúj RPG-t készül alkotni. Gabe Newell is pozitívan állt az ügyhöz, mondván, hogy ez jó dolog.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)