Hirdetés

R.T. - csak Nicolas Cage hiányozhatott a Silent Hills játszható teaserjéből

|

Egy lelkes gamer a Project Sparkban csinálta meg a P.T. kiváló paródiáját.

Hirdetés

Horrorrajongók olyan nagyvonalú kijelentéseket is tettek, hogy a Silent Hills interaktív teasere, a P.T. jobb, és főleg félelmetesebb volt, mint más teljes horrorjátékok. Persze nincs is jobb, mint a reszketésre rákontrázni némi humorral. Erről szól az R.T. ami a Project Sparkban készült paródiája az eredeti alkotásnak.

Az alapötlet egyszerűségében nagyszerű: fogd a P.T.-t és ízlés szerint adj hozzá Nicholas Cage-et. A készítő ugyanis az 1999-es 8 milliméter című alkotásból vett képkockákra cserélte ki az eredeti játék átvezetőit.

A színészt mutató képekre rábiggyesztett "ez az ember egy színész" felirat talán árulkodó, hogy a készítő mennyire (nem) értékeli Cage kiválasztott alakításait, de hát ezen csak nem fog megsértődni senki. Ez egyébként a múltkori Little Big Planet újraalkotás után a következő ékes példája annak, hogy megfelelően kreatív kezek között mire képes a Project Spark.

Ti milyen játékot csinálnátok a Project Sparkban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)