Hirdetés

Ártatlanul bannoltak MW2-ből? Itt egy ingyen Left 4 Dead 2!

|

Nagylelkűen hozza helyre hibáját a Valve: ingyen Left 4 Dead 2 jár az ártatlanul bannoltaknak

Hirdetés

A játékos életében az egyik legidegesítőbb momentum, mikor ártatlanul bannolják ki a szerverről. Még nagyobb a bánat, ha ezt nem a játékostársak vagy valami beképzelt admin teszi, hanem maga a Valve, központilag.

A VAC, vagyis a Valve saját csalásmegelőző kis készsége ugyanis túl komolyan vette feladatát a napokban, sok-sok ártatlan Modern Warfare 2 játékost ítélt csalónak és indoklás nélkül bannolt. S mivel a Modern Warfare 2 csak Steam alatt jászható PC-n, ezért az ártatlanul elítéltek bukták az egész játékot; se singleplayer, se multi többé. Papíron. A visszajelzések viharára visziont a Valve kivizsgálta a helyzetet, és rájött a hibára. S hogy ezt jóvátegye, a visszakapott MW2 mellé minden károsult egy ingyen Left 4 Dead 2 kópiát kapott ajándékba. Azt hiszem, ez a gesztus kimeríti a jófejség és a korrektség fogalmát. Közületek járt így valaki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)