Hirdetés

Szavazz: szerinted milyen RTS játék érdemelne még felújítást vagy folytatást?

|

Őszintén meglepődtünk a gamescomon, hogy az Age of Empires és az Anno széria az új erőre kapott, kicsit érdemes megint ízlelgetni a már-már elfeledett RTS kifejezést. De akkor ne álljunk már meg itt!

Hirdetés

Adja magát a "bezzeg a régi szép időkben" felütés, maradjunk annyiban, hogy régen a PC-s játékok hőskorának egyik meghatározó eleme volt az RTS műfaj, a mai napig legendásnak mondható címekkel. Szerettük őket, hiányoznak, nyilván ez az időskori nosztalgia-betegség egyik tünete. Talán pont ezért is örültek szerkesztőségünk idősebb tagjai (és a matuzsálem Mocsy), hogy egy már-már elfeledettnek hitt műfaj ébredezik az idei gamescomon. 

Hirdetés

Lesz Age of Empires 4, felújított változatot kapnak a korábbi részek is, ősszel már nyomhatjuk az első AoE epizódot, jön az Anno 1800, nem kapunk levegőt. Megcsapott mindenkit a régi idők szele, és jöttek is az ötletek, hogy miből kellene, lehetne, lenne érdemes felújított változatot készíteni, vagy melyik szép emlékű széria érdemelne folytatást. Összedobtunk pár címet, de egészen biztosan hiányos a lista, jöhetnek még kommentben is az ajánlatok, álmodjuk meg, hogyan lehetne megint az RTS műfaj méltó régi nagy híréhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)