Hirdetés

A Crackdown 2 fejlesztőcsapata ismét együtt dolgozik a Rockstarral

|

Korábban besegítettek a Manhuntba és a Grand Theft Autóba is.

Hirdetés

Miközben a Rockstar Games a Red Dead Redemption 2 PC-s változatával hergeli a kedélyeket és már biztosan dolgozik a háttérben a GTA 6-on is, úgy tűnik, hogy nem csak evidens, hanem titokzatos projektjeik is vannak készülőben. 

Hirdetés

Egy álláshirdetésből kiderült ugyanis, hogy a Crackdown 2-t fejlesztő, valamint a Kinect Star Wars és a Halo: The Master Chief Collection fejlesztésébe is besegítő Ruffian Games a Rockstar Gamesszel együttműködve dolgozik ismeretlen címeken, amelyekhez számos fontos pozícióra keresnek szakembereket. Persze a kollaboráció nem túl meglepő, hiszen a csapat korábban már két alkalommal, a Manhunt és a Grand Theft Auto esetében is segítette a Rockstar munkáját. 

Vajon milyen rejtélyes, még be nem jelentett projekteken dolgozhat együtt a két cég? A GTA 6-on? A Bully 2-n? Egy új Manhunton, Max Payne-en vagy esetleg L.A. Noire-on? Ti mit szeretnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)