Hirdetés

Rugby 08 bejelentés

|

A Rugby 06 nem sikerült valami fényesen, ezért a tavalyi rész, ki is maradt a sorból, viszont jó hír, hogy készül a Rugby 08!

Hirdetés

A rögbi egyre népszerűbb idehaza is, hiszen a hazai sport adók egyre nagyobb figyelmet fordítanak, erre a Nyugat-Európában és a világ más pontjain kultikus népszerűségnek örvendő sportnak. A készítéskor külön figyelmet fordítottak az irányítási rendszer teljes újratervezésének. A rúgáshoz külön flipcsőrt készítettek, ilyenkor belassul a játék, és megadhatjuk, hogy merre szeretnénk elrúgni a labdát. A játékban benne lesz a Világ Kupa mód is, amiben 20 csapat közül választhatunk, ebben a módban exkluzív videókat szerezhetünk meg a Világ bajnokságról. A játék PS2-re és PC-re készül, így nem valószínű, hogy új grafikus engine-t kap a játék. Megjelenés a hónap végén esedékes, persze ez még valószínű csúszni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)