Hirdetés

Rune 2 - isteni trailerrel jött a vikinges játék megjelenési dátuma

|

A Human Head Studios vikinges játéka még az ősz során megérkezik, maguk az istenek mondják ezt.

Hirdetés

Az már korábban világossá vált, hogy a Rune 2 az Epic Games Store-ból lesz elérhető, ám akkor úgy hittük, hogy még a nyár folyamán megkapjuk. Márpedig jó okkal várjuk a Human Head Studios legújabb projektjét, hiszen Midgard megmentőjeként egy nyílt világban kalandozva, a kiválasztott isten által ránk ruházott képességekkel vehetjük fel a harcot Lokival és csatlósaival, egyedül vagy akár a barátainkkal együtt. Már azt is tudjuk, hogy mikor. 

Hirdetés

A stúdió bejelentette, hogy november 12-én érkezik meg a viking akció-szerepjátékuk, a Rune II, méghozzá exkluzívan az Epic Games Store-ra. A készítők azonban nem küldenek minket felkészületlenül a harcba, az alábbi videóban megismerkedhetünk az istenekkel, akik közül kiválaszthatunk majd egyet. Thor, Hel vagy Odin örömmel adnak nekünk az erejükből, a döntés a miénk. 

További fontos információ, hogy a Rune II Deathmatch és Team Deatmatch játékmódjai szeptember 20. és 22. között kipróbálhatóak lesznek egy nyílt béta keretében, ahol 16 játékos döntheti majd el egymás között, hogy ki érdemli meg a Valhallát. A játékot egyébként háromfajta változatban szerezhetitek be, amelyek fokozatosan drágulva (25, 33 és 49 euró) kínálnak egyre több tartalmat. Íme: 

A Rune II tehát november 12-án jelenik meg PC-re. Várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)