Hirdetés

Rune: Ragnarok - nyílt világú RPG készül, a skandináv világba megyünk

|

A Prey 2 sosem készült el, de legalább adott időt a Human Head Studiosnak, hogy előjöjjenek valami igazán dögös ötlettel. Sikerült nekik.

Hirdetés

A Rune: Ragnarok egy nyílt világú RPG lesz, ami egy megtépázott korszakba dobja be a játékost. Éppen zajlik a Ragnarok, a világmindenség pusztulása, de az emberiség a norvég istenek védelme alatt igyekeznek túlélni, ameddig csak lehet. A játékos választhat majd egyet az általa szolgálni kívánt istenek közül.

Minden isten más-más képességekhez juttatja hozzá a karakterünket, akivel aztán mehetünk felfedezni a világot, kizsákmányolni más falvakat, és megküzdeni az élőholt seregekkel. Lesz hajózás, craftolás, és rengeteg érdekes játékelem, mind a norvég mitológia köré építve. Már egy teasert is kaptunk a projekthez:

Megjelenési dátum egyelőre nincs, de egy hivatalos oldal már van a játékkal kapcsolatos infók követéséhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)