Hirdetés

RuneMaster - új mitológiai RPG a Paradoxtól

|

Bemutatkozik a grand strategy műfaj királyának legújabb, északi mitológiára épülő szerepjátéka.

Hirdetés

A főleg stratégiai játékokról ismert Paradox Interactive rajongóinak abszolút nincsen oka panaszkodni a cég már bejáratott címeinek támogatottságát illetően, hiszen a legnépszerűbb neveik megjelenés után is kellő mennyiségű tartalomban részesülnek. De akiben mindezek hallatán inkább az merül fel, hogy a Paradox biztonsági játékot játszik, annak itt a remek alkalom, hogy megismerkedjen a cég legújabb projektjével.

Kissé meglepő módon a cég új játéka ezúttal nem egy stratégiai-, hanem egy elég érdekes, északi mitológiára épülő szerepjáték lesz. A RunerMasterben ugyanis minden pálya és quest procedurálisan jön létre, ami azt jelenti, hogy minden egyes végigjátszás teljesen egyedi élmény lesz.

A játékosok hat, a mitológiából ismerős világot járhatnak majd be, csatába vezethetik a hadseregüket és alakíthatják a hősüket a saját, egyedi döntéseiken keresztül. Igazság szerint egyelőre még nem sok konkrétum derült ki a játékról, de egész biztosan kiderül néhány infó a napokban zajló Paradox Convention-ön. Addig is nézzük a meg a játék első trailerét:

Ti mit gondoltok? Láttok benne fantáziát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)