Hirdetés

Runes of Magic - Chapter 4 Lands of Despair trailer

|

Áprilisban érkezik a Runes of Magic negyedik fejezete.

Hirdetés

Az új Runes of Magic chapter a Kétségbeesés földjei címet viseli - bizony Taboreán ki fog törni a balhé.

Egy hatalmas ámde egyelőre misztikus démon Taborea világát káoszba, zavargásba taszítja. Ez még nem elég neki, egy rettentő fertőzést is a világra enged, amely következtében a falvak lakói lélektelen zombikká válnak. Még Lord Grafu lánya, Anniella is csatlakozik hozzájuk mint fiatal novícia - az ő lelkét is megette a sötétség. Neked kell a veszéllyel szembenézni, válaszolni a kihívásra és eddig fel nem fedezett területekre utazva szembenézni új, vad és kegyetlen lényekkel hogy sikerüljön az árnyékot eltüntetni erről a fertőzött és sötét területről. A Runes of Magic maximum szintet 70-re emelik ennek érdekében.

Az első lépés erre a területre a Land of malevolance lesz, amely 62-es vagy erősebb kalandozóknak szól és a Limo Desertből érhető el. A terület erőteljes kontrasztot alkot majd a sivataghoz képest fertőzött erdeivel és rothadó, mérgezett vizeivel - az első instance egyből az új területen található megannyi kastély és erőd első példányában lesz átélhető, azaz Lord Grafu kastélyában.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)