Hirdetés

Runes of Magic: Chapter III - The Elder Kingdoms - Májusban érkezik a második kiegészítő

|

Májusban érkezik a Runes of Magic második ingyenes kiegészítője , a The Elder Kingdoms

Hirdetés

Nem csak tesztünk alapján ítéltetett sikerre a Runes of Magic, de az első kiegészítő, a The Elven Prophecy online is olvasható értékelése is csupa pozitívumot tudott lejegyezni a magas pontszám mellé. A Frogsternek így nincs más választása, mint továbbra is folyamatosan szállítani az ingyenes Runes of Magic szintén ingyenes kiegészítőit.

Ezért májusban a Runes of Magic: Chapter III - The Elder Kingdoms-on a sor, hogy az 55 felettieknek (persze nem életkorban, hanem szintben) elérhetővé tegyék a 60-as szint megszerzését. Az új kontinenssel új dungeonök és új skill-rendszer is érkezik, aminek részét képzik az ostromokhoz használatos új fegyverek. Az új földrész az ígéretek szerint már nem a korábbi sablonos dizájn szerint lett megalkotva, hanem a készítők igyekeztek minél változatosabb és szerteágazóbb világot megteremteni, és ez már Thunderhoof Hillsre, az első területre megérkezvén is rögtön szemet szúr majd. Néhány artwork már rendelkezésünkre áll a Runes of Magic: Chapter III - The Elder Kingdomsból. Ezeket a galériában tudjátok megnézni. Megjelenés valamikor májusban. Itt pedig egy hivatalosabb sajtóközleményt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)