Hirdetés

Runes of Magic - Chapter III trailer először Magyarországon csak nálunk!

|

Sem a fejlesztő Runewaker, sem a kiadó Frogster nem pihen - a Runes of Magic meglehetősen gyorsan fejlődik.

Hirdetés

Vannak, akik odavannak a játékért, vannak, akik már nem annyira szeretik, vannak, akik egyszerűen csak WoW-klónnak tartják - de senki sem tagadhatja, hogy rengeteg új tartalom érkezik hozzá.

Még szinte tegnap volt, amikor végre lehettünk elfek, erre most már itt az új Chapter, a III-as, amelynek a the Elder Kingdoms a címe. Egy új kontinensen, tele harccal, ősi városokkal, misztikummal, további maximális szintnövekedéssel, high-level kontenttel és sok-sok olyan lehetőséggel, amely jobbá teheti a játékot. Például ostromfegyvereket lehet bevetni a guild várak ellen, amelyeket már jobban meg is lehet erődíteni. Vagy az instanceok közül jónéhányban menet közben is lehet "menteni". emellett a készítők szerint az eddigi átlagos területek helyet az új kontinens sokkal gondosabban kidolgozott - Thunderhoof Hills mellett van egy baljós temető, alatta misztikus katakombák... lesznek még Monster Cardok is egy új rendszer szerint és sok-sok új tárgy (epic páncélok stb...)

S ha már itt vagyunk, nézzük is meg azt a videót, amelyet a kiadótól Magyarországon csak mi kaptunk meg:

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)