Hirdetés

Runes of Magic - karácsonyi ajándékok

|

A Runes of Magic felhasználói is megkapják a maguk adagját, legalábbis azok, akik december 21 előtt regisztráltak.

Hirdetés

A Runes of Magic játékosok egy levelet találhattak virtuális postaládájukban, melyben egy kód található, amivel könnyedén juthatnak egy ingyenes rénszarvas mounthoz, valamint két alakváltó italhoz. A kód ez év végéig használható fel, és 7 napig biztosítja a meglovagolható rénszarvast.

Az alakváltó ital hatására kicsi rénszarvas-szerű, két lábon járó lénnyé változik karakterünk, ami poén. Emellett 20 százalékkal növeli a Wisdom és Intelligence skilljeinket, egészen 30 percig. Ha ez nem lenne elég, mától december 26 éjfélig előre nem meghatározott időközönként aki gyémántot vásárol, lehet, hogy többet kap, mint amennyi a csomagban szerepel. Ezeket az időtartamokat a játék belső chat-jében közlik majd, szóval oda kell figyelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)