Hirdetés

Runes of Magic - magyarul?

|

Ebben a hónapban a Gamestar DVD mellékletén a Runes of Magic kliense is megtalálható. Szeretnétek, hogy magyarul legyen?

Hirdetés

Megkerestek minket a Runes of Magic magyar weblapjának szerkesztői, akik azon dolgoznak, hogy a játék esetleg elkészüljön magyarul is. Kiváncsiak a Ti véleményetekre és gondolataitokra

Át is adom nekik a szót:

"Üdvözlünk mindenkit! 
Biztos sokan ismernek már minket a runesofmagic.hu-ról, De azért bemutatkoznánk. 
Lassan egy éve üzemeltetjük a föntebb említett lapot, mely a méltán népszerű mmorpg a Runes of Magic első számú magyar oldala. A játékot most nem nem szeretném bemutatni, olvashattok róla itt a Gamestarban is. Mint bizonyára ti is észrevettétek, a játék terjesztője a Frogster egész Európában népszerűsíti játékát (hamarosan indul a francia és spanyol honlap, illetve nincs kizárva az ilyen irányú lokalizáció sem)
Oroszországban már zajlik a zárt béta-teszt, orosz nyelven. Ezért elgondolkodtunk azon, hogy egy magyar szerver, illetve lokalizáció iránt vajon lenne-e igény a játékosok körében? Ám egy ilyen project rengeteg pénzt és időt igényelne, ezért úgy döntöttünk, készítünk egy felmérést, hogy lenne e igény egy ilyen irányú kezdeményezésre? Illetve, Mivel a játék Micro tranzakciós elven működik, azt is megkérdeznénk, vajon áldoznátok-e az extra felszerelésre igazi pénzt is, egy magyar szerveren, magyar közösségben.
Remélem a felmérés pozitív eredménnyel zárul, és belevághatunk ebbe a nem mindennapi kezdeményezésbe"


Kérjük válaszaitokat és véleményeiteket a kommentekbe írjátok le!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)