Hirdetés

Runes of Magic öcsi- és nyereményvadászat - A nyertesek!

|

Öcsi- és nyereményvadászatunk nyertesei olvashatók alant. Gratulálunk mi nekik!

Hirdetés

Izgalomtól terhes napjaink most véget értek, mert lejárt a bűvös határidő, ami előtt bárki ingyen és bérmentve kaphatott adatlapjára egy mutatós Runes of Magic achievementet, illetve megkaphatta az esélyt, hogy nyerjen magának exkluzív Runes of Magic bögrét és pólót, valamint egy szélvészgyors iGame GF GTX 275 videokártyát! Bizony.

Számítógépünk pedig sorsolt, és immáron a szerencsés nyertesek neveit is tudjuk. Hölgyek, urak! Köszöntsük közösen nagy-nagy szeretettel azt a három szerencsést, akik az öcsi mellé fődíjainkat is bezsebelték, név szerint:

zsofigura
Nyereménye: egy iGame GF GTX 275 videokártya
The_Reaper_CooL
Nyereménye: Runes of Magic póló és bögre
Petix1992
Nyereménye: Runes of Magic póló és bögre
mindenki más
Nyereménye: Runes of Magic achievement


A nyerteseket hamarosan e-mailben értesítjük. A nyeremények átvételével kapcsolatban e-mailben egyeztetünk velük. Gratulálunk minden résztvevőnek és a három fődíjasunknak!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)