Hirdetés

Runes of Magic: Warnorken Castle

|

Új patch érkezett a Runes of Magichez, amely elég sok érdekes változtatást hozott.

Hirdetés

A 3.0.2.-es patch címe egyébként Warnorken Castle

Lássuk csak, mik a főbb változások: elsőként bekerült egy új instance, a the Warnorken Arena, amelynek helyszíne a vérszomjas Reuen von Jura báró otthona, a Warnorken kastély. Az arénában nemcsak a báró lesz ellenfelünk, hanem Manticos, a sárkány, Gladiator Mukhan, illetve Consul Marachi - figyelem, ezek igen kemény ellenfelek lesznek.

A játékba újfajta mountok is bekerülnek, méghozzá a kétfős mountok! Nemcsak azért hasznos, mert ketten indulhatunk csatába, hanem azért is mert haverral, tesóval, szívünk szerelmével ülhetünk egy virtuális hátasra!

Új Pet rendszer is kerül a játékba - petünk ezentúl nemcsak harcol az oldalunkon, hanem a nyersanyagok fárasztó kibányászásában is képes segíteni. A több, mint 100 féle új petet menedzselni kell, etetni, gondozni, sőt össze is olvaszthatók, illetve kombinálhatóak egymással:

Ezek mellett a lényeges változások mellett még két publikus "esemény" is bekerült a játékba a Battle for Misty Grove és a az Explore the Ruins of Byshmore.

Mindezen újdonságok mellett a hétvégén erős árleszállítások lesznek a játék virtuális boltjában is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)