Hirdetés

Runner3 - PlayStation 4-re is érkezik a színes ritmusjáték

|

Egy hangulatos előzetes fedte fel a Runner3 PS4-es kiadását.

Hirdetés

A Gaijin Games csapata még 2010-ben dobta piacra független kis játékát, a Bit.Trip Runnert, amiben egy szüntelenül rohanó karaktert kell átnavigálnunk a különböző platformokon és akadályokon, mindezt a zene ritmusára.

Hirdetés
 

A játékhoz folytatás is készült, azt követően pedig már Choice Provisions néven készítette el a trilógia immáron harmadik részét a csapat, ami a PC-s és Nintendo Switch-es megjelenés után hamarosan PlayStation 4-en is játszhatóvá válik.

A PS4-es átirat bejelentése mellé egy pörgős előzetes is érkezett:

Az új kiadásban néhány változtatást is eszközöltek a készítők, többek között az összes karakter elérhetővé válik már a játék elejétől, továbbá az ugráson és az akadályokok elkerülésén is finomítottak egy kicsit itt-ott. A Runner3 november 14-én jelenik meg PlayStation 4-re.

Ti játszottatok már valamelyik Bit.Trip játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)