Hirdetés

R.U.S.E. - A Valve miatt késik a DLC

|

Legalábbis ezt állítja a második világháborús stratégiai játékot kiadó Ubisoft.

Hirdetés

Bár miden tiszteletet megérdemel az Eugen Systems, amiért mert újítani a valósidejű stratégiai játékok kevés innovációt felmutató műfaján belül, a vállalkozást nem koronázta egyértelmű siker. A PC mellett Xbox 360, valamint PlayStation 3 konzolokra is megjelent második világháborús RTS-t vétek lenne bukásnak nevezni, de az sem fedné a valóságot, ha azt állítanánk, hogy mind a kritikusok, mind a játékosok el lettek volna ragadtatva tőle.



Vélhetően ezért döntött úgy az Ubisoft, hogy ingyen bocsátja a játékosok rendelkezésére a Manhattan Project Pack DLC-t. Szegény R.U.S.E.-t még az ág is húzza, hiszen a multiplayer lehetőségeit kiszélesíteni hivatott csomagocska a PSN hálózatára a Sony hibájából árcédulával együtt került ki, Steam-re pedig sehogy. Az Ubisoft állítása szerint annyira lefoglalja az ünnepi akciózás a Valve munkatársait, hogy máig képtelenek voltak hozzácsapnia a portfólióhoz az ingyenes R.U.S.E. DLC-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)