Hirdetés

R.U.S.E. - Egymillió letöltött béta

|

Több mint egymillió alkalommal töltötték le a Steam rendszerében a R.U.S.E. bétáját

Hirdetés

Van miért örülnie az Ubisoft csapatának. A francia kiadó és fejlesztő büszkén jelenti, hogy a R.U.S.E. nyílt bétatesztjének indulása óta több mint egymillióan töltötték le annak kliensét a Steam rendszerén keresztül. Grat!


 
A R.U.S.E. bétatesztelőinek népes tábora azonban komoly veszélyen van, mert bő egy hét múlva véget ér az ingyen móka. Ezért aki eddig tartózkodott tőle, az gyorsan rohanjon Steam fiókjába játszani, mert megéri. Néhány lejátszott meccs után megállapíthatjuk, hogy a konzolos kompromisszumok miatt nem egy Total War összetettségű játék, de ennek ellenére újszerű és szórakoztató. Olyan 83-85%. Szerintetek mennyi? R.U.S.E. megjelenés június elején.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)