Hirdetés

R.U.S.E. - Cselből elhalasztva

|

Az Ubisoft felügyelete alatt készülő formabontó stratégiai játék megjelenése a következő negyedévre csúszott.

Hirdetés

A R.U.S.E. fejlesztői (Eugen Systems) az újszerű játékmenettel megáldott második világháborús RTS facebook oldalán tudatják a nagyérdeművel, hogy a tervezett június eleji megjelenésnek lőttek.



Bár szinte késznek mondható az alkotás, úgy döntött a csapat, hogy az egymillió főt megmozgató béta-teszt visszajelzései alapján kijavítják a hibákat és minden szükséges módosításra sort kerítenek a játékosok igényeinek megfelelően. Egyebek mellett a többszereplős játékmód menüi és szűrői, az egységválasztás módja, a parancs hozzárendelésének módja, az egységek viselkedése illetve útkeresése, a stratégiai M.I. viselkedése, az anti-lag policy és a kick system, no meg a játékegyensúly finomhantolására és átdolgozására fordítanak figyelmet az elkövetkező hetekben, hónapokban.



Ennek következtében a R.U.S.E. valamikor szeptemberben, nem sokkal iskolakezdés után érkezik. PC-s változata minden bizonnyal folyamatos internetkapcsolatot igényel majd az Ubisoft vitatott hasznosságú DRM-jének köszönhetően. Feltéve persze, hogy nem következik be gyökeres változás a kiadó felfogásában.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)