Hirdetés

R.U.S.E. érintőképernyős támogatással

|

A Ubisoft eredeti ötletekkel fűszerezett második világháborús stratégiai játéka alkalmas a Microsoft-féle Surface használatára is.

Hirdetés

Emlékeztek még a R.U.S.E. bemutatkozó videójára, amikor két jólöltözött fiatalember egy terepasztalnak álcázott érintőképernyős felületen játszadozott?



Az ötletes reklámfilm több egyszerű fikciónál, ugyanis a Microsoft által készített, Surface névre hallgató, érintőképernyős számítógépen a BBC felvétele szerint kiválóan játszható a második világháborús R.U.S.E.



Az egyetlen probléma, hogy a Surface egyelőre csak cégek számára érhető el, magánemberek még nem nagyon álmodozhatnak róla. A demonstráció viszont felvillantotta a videójátékok evolúciójának egy lehetséges irányát is.



Ha esetleg azt tapasztalnátok a nem túl távoli jövőben, hogy csend és hullaszag uralkodik a GSO-n, akkor annak csakis az lehet az oka, hogy a szerkesztőség tárgyalója egy ilyen gyöngyszemmel egészült ki, mi pedig mindannyian bent szorongunk és teli torokból szurkolunk az épp R.U.S.E. partiba bonyolódó feleknek. Persze ez csak egy álomkép, biztos, hogy nem erre költjük a pénzeteket.... legalábbis egyelőre:P

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)