Hirdetés

R.U.S.E. - Megszabadul a gyűlölt DRM-től

|

A játékosokat megosztó Ubisoft-DRM nélkül kerül piacra a második világháborús stratégiai játék PC-s kiadása.

Hirdetés

Számtalanszor volt már alkalmunk cikkezni az Ubisoft által alkalmazott DRM-ről, mely azzal verte ki sok játékosnál a biztosítékot, hogy állandó netkapcsolatot igényel játék közben, s nem elégszik meg a szokásos egyszeri online aktiválással.



Hogy a kalózok életét bonyolítani hivatott (sok esetben viszont a vásárlók jártak rosszul) eljárás miképpen befolyásolta az érintett játékok eladásait, arról csak az Ubisoft tudna érdemben nyilatkozni, ám abból, hogy a R.U.S.E. immáron másfajta védelemmel felszerelkezve érkezik, mindenki levonhatja a szerinte logikus következtetést.



A megtévesztésre és átverésre épülő taktikája miatt főleg multiban ütős R.U.S.E. a Steamworks védernyője alatt jelenik meg szeptember 9-én, minek következtében Steam-fiók létrehozása és egyszeri aktiválás után a szingli kampány net nélkül is játszható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)