Hirdetés

R.U.S.E. rebéta - azaz újra béta?

|

Mostanában elég nagy volt a csönd a R.U.S.E. körül - sok bétázó volt elégedetlen egy picit...

Hirdetés

Nem egyszerű egy játék sora sem, amely nyilvános bétára kerül - már előre megszülethet egy csomó rossz vélemény.

Pedig a R.U.S.E. igen ígéretes darab még mindig és én személyesen hiszek abban, hogy a fejlesztő emberei a megjelenésig (hiszen csak az számít, nemde?) klasszul összerakják a progit. Ennek érdekében a R.U.S.E. bétát újra meg kellene nyitni, erről nyilatkozott két prominens Ubisoftos, Mathieu Girard és Alexis Le Dressay.

Girard azt nyilatkozta a Strategy Informernek, hogy a fejlesztő Eugen Systems gondolkozik ezen a lépésen, de semmi konkrét döntés nincs a kérdésben.

Az eredeti R.U.S.E. béta-fázis áprilisban ért véget és a játék megjelenését szeptemberre halasztották a teszt alatt kapott rengeteg észrevételnek köszönhetően.

Ugyanígy említették az interjú alatt azt is, hogy a játékhoz elvileg demót is terveznek, azonban döntés még erről sincs - június van uraim, rögtön itt a szeptember!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)