Hirdetés

Russia 2055 - ezt az FPS-t egyetlen srác fejleszti

|

És mégis jobban felkeltette az érdeklődésünket, mint néhány AAA cím.

Hirdetés

Futurisztikus lövöldékből nincs hiány a piacon, a Russia 2055 különlegessége azonban abban rejlik, hogy nem egy hatalmas stúdió, hanem egyetlen ember dolgozik rajta.

Hirdetés

InvictusVolition néhány hónapja vágott bele a fejlesztésbe, az első előzetest és képeket pedig most az Unreal Engine hivatalos fórumán osztotta meg. Egyelőre csak egy pálya van meg, és az sincs teljesen kész, de jelenlegi információink szerint akár 64 fős csatáknak is otthont adhat a Russia 2055.

Már ha egyszer elkészül, hiszen az ilyen egy emberes projektekre sosincs garancia. De ki tudja, lehet, hogy a trailer hatására egy kiadó felkapja a srácot, kicsit visszacsavarnak az effektekből, és összeraknak egy király játékot. Mi drukkolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)