Hirdetés

Rust - a Garry's Mod fejlesztőjének új játékát 150 000-en vették meg két hét alatt

|

Rengeteg meztelen ősember rohangál a Steam Early Accessen. Itt a Rust!

Hirdetés

A Garry's Mod készítői egy új játékon dolgoznak, ami még szinte alig van alpha fázisban, de már így is több, mint 150000 ember vette meg.

A Rust egy sandbox túlélő játék, amiben mi egy ősembert alakítunk, akinek az éhséggel, a szomjjal, a hideggel és természetesen a többi játékossal is meg kell küzdenie. A Rustot a DayZ sikere inspirálta és az eladásai alig két hét alatt felülmúlta a fejlesztők legmerészebb álmait is.

A stúdió feje, Garry Newman elmondta, hogy "teljesen kész vannak attól, hogy mennyire jól fogyott a Rust", ráadásul úgy, hogy még épphogy alpha fázisban van; "még a százada sem annak a játéknak, amit elképzeltünk". "Kicsit olyan ez, mintha csak úgy odaadták volna nekünk ezt a pénzt, amiért még nem dolgozunk meg. De majd most" - mondta Newman.

Van egy kis grafikonunk arról, hogy hogy fogyott a Rust a Garry's Modhoz képest.

A Rust megjelenésének időpontjáról egyelőre nincs hír, de mi egészen biztosan kipróbáljuk majd. Nektek hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)