Hirdetés

Rust - 4621 csalót dobott ki az új anti-cheat rendszer

|

Megjött a CheatPunch és rögtön több, mint négyezer játékost ki is takarított a hivatalos szerverekről.

Hirdetés

A Rust a napokban átlépte az egymilliós álomhatárt, ami még magukat a fejlesztőket is meglepte. Gőzerővel folytatják a fejlesztést és most egy új anti-cheat technológiát is beletettek a játékba.

A hivatalos oldalon Garry Newman elmondta, hogy a CheatPunch már most 4621 játékost bannolt ki, annak ellenére, hogy egyelőre csak a hivatalos szervereken él a rendszer. "Ha kidobtak egy hivatalos szerverről egy olyan üzenettel, hogy ki vagy bannolva, akkor bizony elkaptak. Rossz kisfiú voltál. Jól tudod, hogy mit tettél" - írta Newman.

A fejlesztők elmondták, hogy nincs kegyelem. Ha a kilenc éves unokatesód volt, vagy feltörték a géped, esetleg a CIA bannoltatott ki, akkor sincs. Newman tudja, hogy hamarosan a cheat-technológia kijátssza a CheatPunch-ot, de ő tovább fog harcolni. Hamarosan fellőnek egy olyan oldalt is, ahol a kitiltott játékosok megnézhetik, hogy milyen bűnökért is kapták a büntetést.

A rendszer egyelőre csak a hivatalos szervereken elérhető és addig nem is fogják a többire kirakni, amíg a Valve meg nem bizonyosodott róla, hogy stabil és megbízható. 

Mit szóltok? Örültök, hogy kevesebb lesz a csaló a Rustban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)