Hirdetés

A Rust elhagyja az Early Accesst, de semmi sem fog változni

|

A fejlesztők bejelentették a játék hivatalos megjelenési dátumát, de attól eltekintve, hogy az ára kicsit megugrik, minden marad a régiben.

Hirdetés

Kicsit fura a Rust megjelenésének bejelentése. A 2013. óta korai hozzáférésben elérhető túlélős cím február 8. után már egy teljes értékű termék lesz, de csak annyi fog változni, hogy kikerül az Early Access kategóriából.

Hirdetés

A fejlesztők kimondottan nem szeretnék, ha a játékosok valami iszonyatos tartalmi csomagra számítanának február elején. Gyakorlatilag megy majd minden úgy, ahogy eddig, csak ezután a Facepunch Studios beáll majd egy havi frissítési ciklusra. Valószínűleg be sem jelentették volna az egészet, ha a megjelenést követően az ár nem ugrana 35 euróra a 20-ról.

"Nem tervezünk semmilyen nagy bejelentést, launch partit, föld körüli turnét vagy hatalmas nyereményeket az eseményhez. Nem változik a csapat sem. Mindenféle parádé nélkül fog megtörténni az átállás."

Tehát a Rust hivatalosan is a megjelent játékok közé fog kerülni február 8-án. Addig szerezzétek még be, ha érdekel titeket a cím, mivel utána már drágább lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)