Hirdetés

Rust - vizuális átalakítással hagyta el a korai hozzáférési programot

|

Az early access periódus alatt rengeteg újdonság került a játékba, ami felborította a vizuális egységet. Ezt hozták helyre első körben a fejlesztők.

Hirdetés

A Rust végre kijött az Early Access fázisból, és már egy teljes értékű, hivatalosan megjelent termék lett. A fejlesztők ugyan még mindig úgy gondolnak rá, mint a játék, ami "prototípusból alfává" vált, de azt nem szeretnék, ha a felhasználók is ezt éreznék. A csapat például a megjelenés után a grafikát is helyrepofozta.

Hirdetés

A rengeteg update miatt a Rust látványa nem maradt egységes, így az első fontos cél volt ennek rendberakása.

Ennek keretében kaptunk rengeteg új fát, kőtextúrát, átalakított fényeffekteket, friss színpalettát és új post processing hatásokat.

A vizuális átalakításokon kívül történt pár apróbb módosítás is, melyek listáját megtaláljátok a Rust hivatalos oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)