Hirdetés

Konzolokra terjeszkedik a Rust

|

Az egyik legnépszerűbb túlélőjáték számára most jött el az idő, hogy új platformokat is meghódítson.

Hirdetés

2013 decemberében tették közzé a Rust első, még erősen félkész változatát, amit 2018 februárjáig formálgattak, és azóta teljes értékű játékként érhető el PC-re. Összesen 8 millió példányban fogyott, még ma is naponta több tízezren lépnek be játszani, úgyhogy nem rossz ötlet a terjeszkedés.

Hirdetés

A játék valamikor 2020-ban jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de azt még nem tudni, bármilyen extra tartalomra számíthatnak-e majd a konzolosok. Mivel az is időbe telik majd, hogy rájöjjünk, hogyan ne haljunk éhen fél óra után, ez nem is olyan nagy baj. A környezet elemei mellett a többi játékos is veszélyt jelent ránk.

Van köztetek, aki esetleg pont erre várt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)