Hirdetés

Rust - nővé változhatsz akár akarod, akár nem

|

A Rust alkotói eddig is merészen kezelték játékukat és teljesen elvették felhasználóiktól a karakteralkotás lehetőségét. Ez a tendencia a női nem bekerülésével sem változott.

Hirdetés

Eddig sem volt lehetőségünk megválasztani bőrszínünket, testünk és arcunk formáját vagy éppen péniszünk méretét a Rust című túlélőjátékban. Érdekes ötlet, ami illik is egy ilyen realisztikus kalandhoz. A játékban pedig női karakterek is helyet kapnak, így bármelyikünkből válhat akár leányzó is a Rustban.

Bizony, nemünk is teljes mértékben véletlenszerű lesz a Rustban, arra leszünk utalva szó szerint, hogy mit dob a gép. A későbbiek során sem generálhatunk le új karaktert, elvére az a SteamID-nkhoz lesz kötve. Garry Newman, a játék vezető fejlesztője elmondta, nincs min meglepődni és ebben az esetben nem veszik el a választás lehetőségét a játékostól, elvégre soha nem is birtokolta azt. Arra a felvetésre, miszerint nem lesz-e furcsa férfia hangon beszélő női karakterekkel találkozni (itt a voice chatre gondoltak) a következőt válaszolta: "Egy férfi hangján megszólaló női test nem furcsább, mint egy 8 éves gyerek hangján megszólaló férfi." 

Titeket zavar majd, hogy a Rustban nem dönthettek a karakteretekről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)