Hirdetés

Rust - Xbox One-ra is jöhet?

|

A Rust készítői már az Xbox One fejlesztői készletét próbálgatják, de a nagy bejelentést még nem kaptuk meg.

Hirdetés

A Rustot fejlesztő FacePunch Studios alapítója, Garry Newman Twitteren adta a világ tudtára, hogy nagy pacsit küld a Microsoftnak az Xbox One devkitért. A sztorira persze azonnal ugrottak az újságírók. 

A Kotaku egyik munkatársa rögtön rá is kérdezett Newmannél a kézenfekvőre, hogy ezek szerint a Rust megjelenik Xbox One-ra (és PlayStation 4-re) is vagy szimplán "csak bütyköl" valamit? A válasz elég titokzatos volt: "Egy kicsit mindkettő". Newman még kiegészítette azzal nyúlfarknyi mondandóját, hogy legjobb tudomása szerint jelenleg van egy Early Access programjuk, tehát bármit is tegyenek, arra még várni kell egy darabig.

A Rust jelenleg korai hozzáféréssel megvásárolható a Steamen és bár a zombik eltávolítása után még mindig nem teljesen világos, hogy milyen irányba halad a játék, ez nem akadályozta meg a felhasználókat abban, hogy elkapkodjanak belőle egymillió darabot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)