Hirdetés

Ryse: Son of Rome - évadbérlet a vérengzéshez

|

A lelkes gladiátorok a legújabb bejelentés szerint csomagban is megvehetik a játék megjelenését követő összes DLC-t.

Hirdetés

Nagy reményeket fűz az Xbox One exklúzívként érkező Ryse: Son of Rome című ókori akció-kalandjához a Microsoft, így tulajdonképpen logikus, hogy a játékot körüllengő promóció és extra tartalom mellett az egyenletesen áramló DLC-özönnel is szeretnék minél tovább a köztudatban tartani a játékot.

Aki pedig igazán be akar fektetni a gladiátoros biszniszbe, annak most örömhírként szolgálhat, hogy akár egy season pass-t is beszerezhet. A 20 dollárért vesztegetett csomag magába foglal 14 új Gladiator Mode pályát, valamint új játékmódokat, skineket, fegyvereket, és miegyebeket.

Az Xbox Wire bejegyzése szerint a csomag megvásárlásával "több mint 25 százalékot spórolunk azzal az árral szemben, amit külön-külön fizettünk volna a DLC-kért". A Ryse: Son of Rome november 22-én jelenik meg exklúzívan az Xbox One-ra, a konzol megjelenésével együttesen.

Ti mit gondoltok? Be fogtok ruházni a játékra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)