Hirdetés

Ryse: Son of Rome - beígért funkció helyett inkább DLC-ket kapunk

|

A kooperatív gladiátor módot kibővítő kihívásszerkesztő funkciót időközben a kukába dobták, csak elfelejtettek szólni róla.

Hirdetés

A Crytek első Xbox One-exkluzív játéka hosszú csend után mostanában újra előkerült. Először megvédték a fejlesztők, akik szerint nem a Metaritic értékelés a mérvadó, majd bejelentették, hogy jön az új DLC.

A Microsoft tavaly augusztusban mesélt a kihívásszerkesztőről, amit a Smartglass alkalmazással lehetett volna használni. A rendszer úgy működött volna, hogy minél többen teljesítenek egy kihívást, annál több jutalom jár érte. A Crytek kiemelt helyen listázta volna a legjobbakat, hogy mindenki könnyen rájuk találhasson. A cég egyik illetékese viszont most elmondta, hogy jól meggondolták a dolgot, és úgy döntöttek, nem fejezik be a funkciót, az erőforrásaikat inkább ingyenes tartalmi frissítésekre és DLC-kre fordítják, amikről hamarosan többet is megtudhatunk. Azért jó lett volna, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)