Hirdetés

Min dolgoznak a Darksiders fejlesztői?

|

A Crytek USA néven működő csapat épp a Ryse: Son of Rome fejlesztésében segédkezik, de már saját projekten is dolgoznak.

Hirdetés

Cevat Yerli és csapata annak idején kitörő örömmel fogadta a Vigil Games munkatársait, akiket be is olvasztottak a Crytek USA csapatba. Akkor még csak annyi volt bizonyos, hogy az anyacég online játékok fejlesztését bízza majd rájuk, illetve segédkeznek majd más AAA címek előkészítésében is.

Azt nem tudtuk, hogy ez pontosan mit is jelent, de ma kiderült, hogy a Crytek a Ryse: Son of Rome munkálataihoz fogta be az amerikaiakat. Messze van még az Xbox One exkluzív cím megjelenése, így rengeteg feladat várja a stábot, akiknek ezen kívül is van dolguk.

A Crytek USA egy teljesen új játékon is ügyködik, de erről még semmit nem árultak el. Egyelőre csak a korábbi nyilatkozatok alapján találgathatunk. Valószínűleg egy ingyenesen játszható online játékot hegeszt a csapat, ami nagy váltás a Darksiders után, de ki tudja, talán egy sötét, fantasy világ készül? Nem bánnánk.

Addig is, amíg lerántják a leplet várjuk a Ryse: Son of Rome megjelenését, ami Xbox One-ra esedékes valamikor november-december környékén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)