Hirdetés

Ryse: Son of Rome - hamarosan ez is megjelenik PC-re

|

A Dead Rising 3 után az eddig szintén Xbox One-exkluzívnak hitt Ryse: Son of Rome is megjelenik PC-re, méghozzá nem is olyan sokára.

Hirdetés

A Crytek nem igazán járt jól a Ryse: Son of Rome-mal. A kritikák nem voltak kíméletesek, az eladási számok sem szöktek a magasba, de ősszel mégis jön a PC-s változat.

Bár a játékot a Microsoft adta ki, a bejelentést a Crytek ejtette meg a Ryse: Son of Rome hivatalos Twitter csatornáján. A tavaly novemberben megjelent Xbox One megjelenési címet már a Crytek és a Deep Silver közösen adja ki – úgy látszik, nem csak a Homefront: The Revolution esetében kötöttek megállapodást. Megjelenés valamikor ősszel, nem kizárt, hogy épp novemberben, és az egyik legörömtelibb hír, hogy támogatni fogja a 4K-s felbontást.

Érdekes, hogy milyen könnyű lehet Xbox One-ról PC-re játékot portolni, ha még egy nem túl sikeres projektnél is bevállalja ezt egy csődközeli állapotból épphogy kikerült fejlesztőstúdió. A Dead Rising 3 szintén Xbox One-exkluzívként kezdte, de szeptemberben az is megjelenik PC-re, a Capcom kiadásában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)