Hirdetés

Ryse: Son of Rome - barbárok vére folyjon patakokban (videó)

|

Mit csinálnál, ha a szemed láttára ölnének meg mindenkit, akit szeretsz? Marius Titus tudja a választ. Egy brutális bosszú története következik.

Hirdetés

A Ryse: Son of Rome eleinte úgy nézett ki, hogy több sebből vérzik, mint amennyit a Grace Klinika, a Vészhelyzet és a Doktor House összes orvosa össze tudna varrni, de a most érkezett trailer visszaadja az ember hitét.

A túlzott mennyiségű QTE-t csak akkor viseli el a játékos, ha megfelelő látványt és történetet pakolnak alá a készítők. A Cryteknek a látvánnyal soha nem volt problémája, és most úgy tűnik, hogy a sztori szempontjából is összekaparták magukat. A Ryse: Son of Rome középpontjában egy Marius Titus nevű ember áll, akinek a szeme láttára mészárolják le a családját. Értelemszerűen bosszút esküdik a barbárok ellen és beáll a római hadseregbe Britanniában, és egyre magasabbra küzdi fel magát a hierarchiában. A barbárok ellen folytatott harc közben világossá válik számára, hogy ha be akarja teljesíteni a bosszúját, Rómába kell utaznia.

Köszi, GameSpot.

Ez egy olyan történet, amit szívesen átélnék. Chavalier kolléga szerint rendben lesz a Ryse, mert valami olyasmit érez vele kapcsolatban, amit az első Far Cry óta nem. Én bízom benne. A Ryse: Son of Rome megjelenése az Xbox One-éval egy időben várható, ami Magyarországon még mindig nem tisztázott.

Nektek mi a véleményetek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)