Hirdetés

Ryse: Son of Rome - mentsük meg Rómát

|

Holnapután érkezik a Ryse és a Crytek új trailere bizony meg is hozta a kedvünket hozzá. Kedvcsináló trailer, végül is ez volt a dolga.

Hirdetés

A Ryse: Son of Rome-ban egy római katonának követjük végig a bosszúhadjáratát, ami a sztori szempontjában elég ígéretesnek hangzik és ezt bizonyítja a most kiadott trailer is.

Viszont fenntartások azok vannak. A Ryse: Son of Rome első körben egy Kinectes játéknak indult, amiről szerencsére letettek a fejlesztők, viszont a játékmenet továbbra is úgy néz ki, mintha csupán közepesen véletlenszerű gombnyomogatásból állna, ami másfél óra után egy kicsit lapos lehet. Hamarosan mi is megnézzük és beszámolunk a tapasztalatainkról.

A Ryse: Son of Rome viszont egy meglehetősen izgalmas történetet ígér a Crytektől megszokott gyönyörű grafikával és ezt alátámasztani látszik a most kiadott előzetes is. Nézzétek csak.

A Ryse: Son of Rome megjelenése november 22-én várható az Xbox One érkezésével együtt. Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)