Hirdetés

Ryse: Son of Rome - nem lesz mikrotranzakció PC-n

|

Közeleg a Crytek játékának PC-s megjelenése. Már csak az a kérdés, hogy mit emelnek át a konzolos verzióból és mi marad ki.

Hirdetés

A Ryse: Son of Rome Xbox One verziójában volt lehetőség arra, hogy pénzért felgyorsítsuk a fejlődésünket a többjátékos módban. Kellemes mentőöv volt ez azok számára, akiknek több volt a pénzük, mint az idejük, de ez a PC-s változatból most kimarad.

A legutóbbi Crytek blogposztban olvasható, hogy a fejlesztők teljesen kihasználják majd a PC-k erejét, és grafikailag igyekeznek a lehető legdurvább hatást elérni. Tartalmilag sem adnak lejjebb, nem vágnak ki semmit a PC-s verzióból. „A Ryse PC-s verziója 4 DLC csomaggal nyit majd, melyek előzőleg egyesével érkeztek az Xbox One-ra. Ezek több mint egy tucat új térképet csapnak hozzá a multihoz, egy új Survival móddal bővítik a játékot, és öt új skint tesznek elérhetővé a gladiátorok számára. Az opcionális mikrotranzakciós lehetőséget eltávolítottuk.”

A Crytek nem indokolta a döntést, de azt megerősítette, hogy Steamworks címként a játékhoz kapunk majd gyűjtögethető kártyákat, felhő-mentés lehetőséget, achievementeket, kontroller támogatást és leaderboardot is. Ti mit szóltok, hiányozni fog a haladás felgyorsításának lehetősége?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)