Hirdetés

Ryse: Son of Rome - előkerült az Xbox 360-as verzió, FPS nézet is volt benne

|

Kevesen tudják, hogy az Xbox One exkluzív nyitócímként megjelent játék valójában egy Xbox 360-as cím volt, és még annál is kevesebben látták az eredeti verziót futás közben. Egészen eddig.

Hirdetés

A Ryse: Son of Rome egy alapvetően tisztességes bemutatója volt az Xbox One erejének, de mint játék, jóindulattal is közepes volt. A projektet először Codename: Kingdoms néven mutatták be 2010-ben, és akkor még egy Xbox 360-as, Kinect exkluzív cím volt.

Hirdetés

Az Xbox 360-as, Kinectes korszak és az Xbox One-os korszak közötti időben a Ryse egyébként nem igényelt Kinectet és FPS nézetből mutatta a római brutalitást. A lenti videóban láthatjátok az eredeti prototípust, ami ugyan tagadhatatlanul hiányos, de nem nehéz elképzelni, hogy az itt látható játékelemek és az FPS nézet milyen jól működhettek volna.

A videót egyébként annak köszönhetjük, hogy egy aukción eladásra került egy olyan Xbox 360 fejlesztői készlet, aminek a játék eredeti tesztverziója a még ott lapult a merevlemezen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)