Hirdetés

Ryzom - ezentúl ingyenes és új patch is közeleg.

|

A Saga of Ryzom névre is hallgató francia fejlesztésű mmorpg érdekes pályát futott be.

Hirdetés

2004-es megjelenése óta ugyanis számtalanszor változott az üzleti modell körülötte - mára a játék nyílt forráskódú, Linuxos kliense is van és március 9-től kezdve ingyenesen játszható bárki számára.

A Saga of Ryzom free trial accountjai mostantól idő és területi megkötés nélküli ingyen játszható accountokká válnak. Két korlátozás létezik csak - aki ingyen játszik, csak 125-ös szintig érhet el az összes skillben - miután ezt elérte, játszhat tovább, csak nem kap érte XP-t. A másik korlátozás a tárolóhely - az ingyenes játékosoknak nem lehet mektoub packerük (ez egy tárolóegységként működő hátas voltaképp), csak a lakásuk tárolókapacítását használhatják. A Saga of Ryzomba ezen kívül új főellenség és egy új játékos event is bekerül az 1.11-es patch segítségével.

Aki ezentúl ingyen szeretné ezt a különleges és másra nem hasonlító mmot kipróbálni, az ide kattintson (figyelem, a játék csak március 9-től teljesen ingyenes, de trial accountot addig is lehet regisztrálni.)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)