Hirdetés

Unreal Engine 4-es sandbox játékon dolgoznak a Garry's Mod készítői

|

A Source engine után egy modernebb motorral készül a Facepunch Studios új alkotása.

Hirdetés

A már több mint 10 éves Garry's Mod még mindig nagy népszerűségnek örvend a játékosok között, ami érthető is, hiszen kreativitásunkat szabadon engedve elképesztő dolgokat hozhatunk létre benne. A fejlesztők hamarosan új vizekre eveznek, ám következő alkotásuk is nagyon hasonló lesz.

Hirdetés

A S&box, vagyis érthetőbben leírva Sandbox egy vadonatúj, Unreal Engine 4-es program lesz, ami C++ helyett C#-t használ, megkönnyítve a programozók dolgát a játékfejlesztés során, és a tervek szerint más motorokkal is gond nélkül működni fog majd. Elképzelhető, hogy a S&box a stúdió saját eszköze lesz, amit csak házon belül használnak majd, de a csapatot irányító Garry Newman szerint később talán ez lehet a Garry's Mod 2.

Ti örülnétek egy modernebb engine-t használó Garry's Modnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)